Masszázs

   
 
szilberszalon
Nagyítható

Gondolunk-e arra, hogy amikor fájdalmas testrészünket simogatjuk, vagy az állatok a sebeiket nyalogatják, egy ősi ösztön alapján masszázst gyakorolunk?
A masszázs az egészség megtartásának, a fizikai problémák megelőzésének és a lelki harmónia megteremtésének egyik legősibb, egyben legkellemesebb, mellékhatásoktól mentes módszere, mely alkalmas a már kialakult problémák kezelésére is.


 
  "A masszázsterápia olyan mechanikus és bioelektromos inger, amire a szervezetben kiala- kuló válaszreakció a fizikai gyógyulás. Jótékony hatása vitathatatlan tény." /Medicina, magyar orvosi szaklap/  
     
 

Frissítő vagy lazító masszázs - A jó közérzet fenntartására szolgál.Felfrissíti testét, lazítja izmait, megszűnteti fáradtságérzetét.Képes fölerősíteni az immunrendszert, így segíti az  egészség  megtartását,   csökkenti  a  stressz hatásait,  fokozza  a  jó  hangulatot. Hatására az anyagcsere, a nyirokkeringés, a vérkeringés, a kiválasztás fokozódik.
Időtartalma 30-90  perc mely során talptól az arcig teljes testmasszázs vagy a derék, hát, váll, nyak kezelése is lehetséges


Frissítő vagy lazító aromamasszázs - A növényekből kivont illóolajokkal alkalmazott masszázs képes visszaadni a test és a lélek egyensúlyát és összhangját. A fárasztó napok végén az aromamasszázs segítségével feloldódhatunk, lazíthatunk, megújíthatjuk fizikai és szellemi erőinket.
Időtartalma 30-90  perc,  teljes testmasszázs


Cellulit masszázs - Speciális krém és masszázstechnika segítségével felgyorsítjuk az anyagcserét. Célja a kötőszövet megerősítése és méregtelenítésének elősegítése,  a zsírsejtek méretének csökkentése. Segít megőrizni, visszaszerezni a bőr fiatalos ruganyosságát. (további kezelésekről a Rádiófrekvencia menüpontban)
Időtartalma 15-40 perc (ÁR: 2000 Ft-tól)

Székes, ülő masszázs - A kezelés speciálisan kialakított masszázs széken történik. Ruházaton keresztül vagy  a hátat szabaddá téve egy gyorsan felszívódó masszázskrémmel, frissítő fogások alkalmazásával a derék, hát, váll, nyak és a karok ismét lazák és energiában gazdagok lesznek.
Időtartalma 20 - 30 perc

 
       
Frissítve: 2014-10-30 Copyright Szilber Szilvia Karbantartja:SmartFlyDesign