Alakformálás

   
  Rádiófrekvencia a karcsú alak megőrzéséhez és visszaszerzéséhez  
 

AMETYST, a zsírbontó és bőrfeszesítő megoldás
Az Ametyst rádiófrekvenciás pentapoláris bőrfeszesítő és cellulit csökkentő berendezés, mellyel egy elektromos melegítő kezelés által alakformálás végezhető el lokális zsírsejtcsökkentéssel és bőrfeszesítéssel.
Kúraszerű kezeléssel célzott eredmények érhetők el cellulit csökkentésben - ideális méret estén alakbeli változtatás nélkül-, valamint zsírbontásban bőrfeszesítéssel együtt.

Mi a zsírsejtekre kifejtett hatása?
A kezeléskor kialakult hőmérsékletemelkedés hatására az elraktározott salakanyagok, zsírsavak a sejthártyán keresztül kiválnak az intercelluláris térbe. A telítetlen zsírsavakat a szervezet a számára megfelelő módon használja föl, a telítetteket a kiválasztórendszeren keresztül kiüríti.

 
 

+ ajándék a bőrfeszesítés
A kötőszövet rugalmasságáért felelős rostokat termelő sejtek - a fibroblaszt sejtek-, hőmérsékletét fokozva anyagcsere stimulálást érünk el, így az általuk termelt rostok fokozottabban termelődnek, szerkezetük erősebb, tapadásuk- eredésük stabilabb lesz.

Hogyan tudjuk a belső hőmérsékletet kontrollálni?
A kezelés alatt folyamatos hőmérsékletkontroll alatt tartjuk a bőrt, így kiszámítható a külső hőmérsékletváltozás által a belső sejtekben elért változás. (A különböző sejtek elektromos ellenállása eltérő, a zsírsejteké háromszorosa a bőr felsőbb rétegeiben elhelyezkedő hámsejtekének.)
Mindezen változások eléréséhez a kezelt személynek szükséges meginnia a napi optimális mennyiségű folyadékot a megfelelő limfatikus keringés biztosításához, illetve a méreganyagok optimális kiürítéséhez.
Mennyi kezelés szükséges a kívánt cél eléréséhez?

  • A hatásos eredményhez általában 6-10 kezelésre van szükség. Személyre szabott kezelés esetén egyéni beállítások, kezelési tervek alkalmazhatóak.

Hetente hány kezelés szükséges?

  • Egy területet hetente 1 alkalommal lehet kezelni.
  • Az elért eredmény megtartása érdekében 4-8 hetente 1 fenntartó kezelés ajánlott.
 
         
Frissítve: 2014-10-30 Copyright Szilber Szilvia Karbantartja:SmartFlyDesign