Általános információk

   
   
     
 
 

 

 
         
    Rádiófrekvencia a szép bőr és karcsú alak megőrzésében és visszaszerzésében

A rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram több (3, 5, 6) elektróda (pólus) között áramlik. A bőrbe jutás mélysége változtatható, így egy időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben.
A helyileg keletkezett hő hatására a kezelt felületen "feloldódnak" a zsírsejtek, zsugorodik a zsírréteg, fokozódik a vér- és nyirokkeringés, amely felgyorsítja a szöveti anyagcseretermékek (zsír, cellulit) elszállítását.
A felélénkült oxigénellátás hatására nő a kollagén- és elastin rostok termelődése, s így feszesedik a kezelt terület körüli bőr.

Netti tapasztalata:
"Határozottan csinos, 30 év körüli hölgy vendég kérte a segítségem 2008. elején. Elmondása szerint alakjával elégedett, de a rendszeres sportolás ellenére is romló cellulitos tüneteket tapasztalt.
Hat kezelés (heti 1 alkalom) eredményeként simább, feszesebb lett a bőre és nem várt hatásként a testkontúrjai is javultak.
Azóta is hátmasszázsra visszajáró vendégem, és minden alkalommal lelkesen újságolja, hogy a három (!) évvel ezelőtt kezelt terület még mindig határozottan selymesebb tapintású."
(A helyi anyagcsere fokozás következtében, az irha alatti természetes zsírszövet a káros salakanyagoktól megszabadult, így évekkel ezelőtti állapotot sikerült visszaszerezni.)

Köszönöm, hogy megoszthattam képeit.

 
         
   
Első kezelés előtt: Cellulitos felszín, puha tapintású, a popsi alá tett ceruza bizony fent maradt.
Második kezelés után: csökkenni kezdtek a cellulit gödröcskék, a bőr selymesebb, megemelkedett a popcsi, a bricsesz rész feletti oldalsó zsírréteg láthatóan csökkent.
Negyedik kezelés után: tovább csökkent a cellulit, a fenék tapintásra keményebb lett, a combok oldaláról is megindult a fogyás.
A hatodik kezelés után: a comb oldalán lévő bricsesz még kisebb, a cellulit csaknem teljesen eltünt, a bőr kisímult, a fenék alatti "banán vonal" már csak a comb közepéig húzódik.
 
         
    A MULTIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS ELŐNYEI:

- a kívánt helyre fókuszál,
- kis energiát igényel,
- teljesen fájdalommentes,
- a vezérlő algoritmusok megszűntetik a bőr és a kezelőfej hűtésének szükségességét,
- az energiát szelektíven irányítja a szövetekre,
- így jobb és gyorsabb eredményt hoz,
- és kevesebb kezelést igényel,
- minden bőrtípusra és bőrszínre alkalmazható.
A berendezés vezérlése rendkívül egyszerű a színes megjelenítésű érintőképernyővel, melyen Windows alapú 3D soft- ware fut.
További infó a forgalmazó honlapján: www.santamed.hu


AMETYST, a zsírbontó és bőrfeszesítő megoldás
Az Ametist rádiófrekvenciás pentapoláris bőrfeszesítő és cellulitcsökkentő berendezés, mellyel egy elektromos melegítő kezelés által alakformálás végezhető el lokális zsírsejtcsökkentéssel és bőrfeszesítéssel.
Kezelés alatt célzott eredmények érhetők el cellulit csökkentésben, akár területbeni változtatás nélkül, valamint zsírbontásban méghozzá bőrfeszesítéssel együtt.


Mindezt hogyan?
Az emberi test külső (bőrfelszínén mérhető) hőmérséklete 28- 32 C°, belső hőmérséklete 37- 38 C°. A kezelés alkalmával a külső és belső hőmérséklet együttes változtatásával érjük el a kívánt eredményt.
Mi a zsírsejtekre kifejtett hatása?
A kezelés hatására kialakult hőmérsékletemelkedés hatására az elraktározott salakanyagok, zsírsavak a sejthártyán keresztül kiválnak az intercelluláris térbe. A telítetlen zsírsavakat a szervezet, a számára megfelelő módon használja föl, a telítetteket a kiválasztórendszeren keresztül kiüríti.
Hogyan érjük el a bőrfeszesítést?
A kötőszövet rugalmasságáért felelős rostokat termelő sejtek, a fibroblaszt sejtek hőmérsékletét fokozva anyagcsere-stimulálást érünk el, miáltal az általuk termelt rostok fokozottabban termelődnek, szerkezetük erősebb, tapadásuk- eredésük stabilabb lesz.
Hogyan tudjuk a hőmérsékletet kontrollálni?
Megalapozott vizsgálatok alapján végzett felmérésekre hivatkozva tudjuk, hogy a különböző sejtek elektromos ellenállása nem azonos. A zsírsejtek ellenállása nagyobb (háromszorosa) a bőr felsőbb rétegeiben elhelyezkedő hámsejtektől. Mindezen változások eléréséhez a kezelt személynek szükséges meginnia a napi optimális mennyiségű folyadékot a megfelelő limfatikus keringés biztosítása végett illetve a méreganyagok optimális kiürítéséhez.
Mennyi kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez?

  • A hatásos eredményhez általában 6-10 kezelésre van szükség, személyre szabott kezelés esetén a kívánt eredmény eléréséhez egyéni beállítások, kezelési tervek alkalmazhatóak.

Hetente hány kezelés szükséges?

  • Egy területet hetente 1 alkalommal lehet kezelni
  • Az elért eredmény megtartása érdekében 4-8 hetente 1 fenntartó kezelés ajánlott


Hány percesek a kezelések?

Testfelszín méretétől függően kb.:

Kezelési terület
Időtartam
Has
30 perc
Fenék
45 perc
Comb
35 perc
Kar
10-20 perc
Arc
15-25 perc
Nyak+ dekoltázs
10 perc
 
         
         
Frissítve: 2014-10-30 Copyright Szilber Szilvia Karbantartja:SmartFlyDesign